Selecteer een pagina

Boeken & reserveren

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling
captcha

Online boekingsformulier

U kunt in de kalender hiernaast aanklikken op welke beschikbare datum of data u de sloep wilt huren (aansluitende dagen kan ook). Vervolgens vult u daaronder enkele persoonsgegevens in (* = verplicht) met eventuele vragen al dan niet met aangeven van het gewenste afhaaltijdstip. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om nadere details des gewenst nog toe te lichten en de huur van de sloep met een overeenkomst vast te leggen.

Prijzen

Voor/na seizoen
Dag vanaf € 210
Weekeinde vanaf € 350
Midweek vanaf € 510
Week vanaf € 690

Hoogseizoen
Dag vanaf € 265
Weekeinde vanaf € 460
Midweek € 660
Week vanaf € 890

Catering

Indien gewenst leveren wij bij afvaart de catering voor onderweg.

Informeer naar de mogelijkheden. U kunt dit telefonisch doen, via het contactformulier, via sloep@seabell.nl of door aangeven in het vakje bijzonderheden/vragen in het reserveringsformulier hierboven.

Veel gestelde vragen

Vaarbewijs

Een vaarbewijs is niet nodig, vaarervaring wel, wij geven een korte uitleg voor afvaart.

De minimale leeftijd voor het huren van de sloep is 21 jaar. Te allen tijde is de getekende huurder verantwoordelijk voor de sloep.

Verzekering & waarborgsom

De boot is all-risk verzekerd met een eigen risico van € 500 per schadegeval. Wij vragen bij het huren van een boot altijd voor vertrek een borg (€ 500) en kopie van een geldig legitimatiebewijs achter te laten.

De borgsom en tevens het eigenrisico kunt u op verschillende manieren regelen. Per Ideal bij uw reservering, per bankoverschrijving vooraf, of contant ter plaatse.

Na afloop wordt de borg binnen 5 werkdagen na het inleveren van de boot teruggestort. In voorkomende gevallen kan in nader overleg een paspoort/ID-kaart of rijbewijs als borg achtergelaten worden. In dat geval dient u te tekenen voor het feit dat u toestemming geeft het document als borg te gebruiken.

Financiële afwikkeling & reservering

De huurprijzen zijn inclusief verzekering en btw (factuur is incl. btw). 

Betaling van het gehuurde en aanvullende services geschiedt voor vertrek per pin, of contant.

Bel 06-22745140 voor reserveringen of meer informatie.

Ophalen & inleveren sloep

De sloep dient uiterlijk 1,5 uur na aanvang van de huurperiode opgehaald te zijn. Indien de sloep niet op tijd wordt opgehaald, is zonder tegenbericht de verhuurder gerechtigd de sloep aan anderen te verhuren.

De standaard aflever en inlever locatie is Eeltjebaasweg 4, 8606 KA Sneek (klik hier voor kaart).

Binnen een straal van 10 km van de bovengenoemde standaard ligplaats leveren wij de boot af op de gewenste ligplaats hiervoor berekenen wij € 35,00. De vaartijd naar de gewenste locatie wordt in mindering gebracht op de huurperiode.

Gebruik

Huisdieren mogen helaas niet meevaren in onze boot.

Door de diepe kuip kunt u veilig kinderen mee laten varen. Wij adviseren om kinderen aan boord altijd (zeker tijdens het varen) een zwemvest te laten dragen, ook wanneer ze al een zwemdiploma hebben.

Inventaris

Aan boord treft u de volgende inventaris aan: verzekeringspapieren en hoe te handelen bij aanvaringen, waterkaart van Friesland, vaarreglement, inventarislijst, routes, reserve jerrycan met diesel, gebruikshandleiding opzetten buiskap en afdekzeil.

Brandstof is bij de huur van een dag of dagdeel inbegrepen.